تالار گفتگو

در این بخش کلیه متقاضیان می توانند سوالات خود را مطرح نمایند و کارشناسان این شرکت با توجه به اخرین اطلاعات موجود به سوالات پاسخ خواهند داد.

همچنین از کلیه بازدید کنندگان درخواست می شود تا اگر  تجربه ایی در مورد سوالات مطرح شده دارند اطلاعات خود را در این بخش قرار دهند تا این بخش به عنوان یک تالار گفتگو جهت مباحث سفر و امور نمایشگاهی و تجاری بتواند مورد استفاده همگان قرار گیرد.

نکته ضروری: گروه شرکتهای پانیذان پاسخ های سوالات را بر اساس اخرین اطلاعات موجود ارایه خواهد داد لذا این شرکت هیچ مسوولیتی در مورد تغییرات احتمالی یا نظرات ارایه شده توسط سایر کاربران را ندارد.

نظرات (6)

  1. پانیذان

پاسخ AN: برای سفارت آلمان و فرانسه نیاز به ترجمه مدارک به زبان انگلیسی نیست و فقط پرینت حساب بانکی به لاتین باشد.
مدارک برای سفارت ایتالیا نیاز به ترجمه به انگلیسی با مهر دارالترجمه دارد.
مدارک برای سفارت یونان نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی با مهر دارالترجمه و مهر دادگستری و مهر وزارت امورخارجه دارد.

  1. A.N

سلام،مدارک آلمان نیاز به ترجمه دارد؟

  1. پانیذان

پاسخ: مدارک مورد نیاز تقریبا برای کلیه سفارتخانه های حوزه شینگن یکسان است این مدارک به طور کلی به 3 بخش تقسیم می شود:
1- مدارک شخصی شامل: پاسپورت معتبر با حداقل 3 ماه پس از بازگشت از سفر –عکس –شناسنامه
2- مدارک شغلی معتبر:شامل روزنامه رسمی یا جواز کسب برای مشاغل آزاد-سابقه بیمه-فیش حقوقی-معرفی نامه از محل کار و سایر مدارک شغلی مرتبط
3- مدارک مالی: پرینت 3 ماهه حساب بانکی متقاضی-نامه تمکن از بانک
ترجیحا با حداقل 50میلیون تومان موجودی-سند ملکی خود یا همسر (درصورت وجود) سپرده های بانکی-اوراق قرضه-یا هر مدرک دیگری که دال بر توانایی مالی متقاضی نماید.

4-سایر مدارک شامل: بیمه مسافرتی- پرینت رزرو بلیط هواپیما واچر هتل یا دعوت نامه از کشور مقصد.

جهت اطلاع دقیق از مدارک مورد نیاز می توانید به وب سایت رسمی هر سفارتخانه مراجعه نمایید لیکن کلیات مدارک مورد نیاز به شرح فوق می باشد

  1. مسافر

برای اخذ ویزای شینگن اروپا چه مدارکی مورد نیاز است؟

  1. پانیذان

پاسخ:در حال حاضر کلیه مسافران خارج از کشور یک بار در سال میتوانند ارز مسافرتی به نرخ دولتی دریافت کنند. برای کشورهایی که نیاز به ویزا دارد 1000 یورو و برای سایر کشورها 500 یورو برای هر نفر می باشد. برای کودکان کمتر از12 سال ارز تعلق نمی گیرد. روش کار به این صورت است که قبل از سفر مسافر باید با مدارک سفر ( بلیط هواپیما-پاسپورت-ویزای کشور مربوطه- فیش پرداختی عوارض خروج کشور-کارت ملی-شناسنامه)به یکی از بانکهای مربوطه مراجعه کند و پس از پرداخت مبلغ ریالی آن به بانک حواله ارزی خود را دریافت کند که اصل مبلغ ارزی در فرودگاه و پس از عبور از قسمت کنترل پاسپورت به مسافر تحویل خواهد شد.
بدیهی است مسافر حتما باید با وقت کافی به فرودگاه برود تا فرصت گرفتن ارز خود از بانک را داشته باشد.

  1. مسافر

لطفا در مورد ارز مسافرتی توضیح دهید؟

نظر ارسال شده‌ی جدیدی وجود ندارد

دیدگاه خود را بیان کنید

ارسال دیدگاه بعنوان یک مهمان -
پیوست ها (0 / 3)
اشتراک‌گذاری موقعیت مکانی شما

اطلاعات تماس

برگزاری تورهای تخصصی نمایشگاهی اروپا
(نمایشگاه آلمان، نمایشگاه ایتالیا، نمایشگاه فرانسه)
ویژه هیات های تجاری و بازرگانی

میرداماد، میدان مادر، ضلع جنوب میدان مادر، پلاک 80 ساختمان شهرزاد، طبقه دوم واحد 11

22224749 21 98 +

3518192 938 98 + (paniznparvaz@)

info[at]panizan[dot]com